20 Травня 2012, 20:06:29
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?
1644 Повідомлень в 150 Тем - від 232 Користувачів - Останній користувач: Лена

Автор Тема: Гілка: "Судові засідання"  (Прочитано 519 раз)

kontrol

• Новачок
  • *
    • Перегляд профілю
Re: Гілка: "Судові засідання"
« Reply #30 : 14 Листопада 2011, 15:30:57 »
Єдине, що я можу Вам запропонувати для вирішення даної проблеми, це в реєстрі справ виконати наступні дії:
1. Відкрити конструктор фільтру та відкрити поле строки фільтру, як показано на скрині (Конструктор фільтру.png).
2. У відкриту строку підставити фільтри (див. Строка фільтру.png):
2.1. Для "До слухання (призначено)":
((COURT_SESSION.COURT_SESSION_DATE > @ATTR:SOLUTION_DATE) or (COURT_SESSION is not null and SOLUTION_DATE is null))
2.2. Для "Проведено":
(COURT_SESSION.COURT_SESSION_DATE <= @ATTR:SOLUTION_DATE) AND (COURT_SESSION.COURT_NO_SESSION_REASON is null)
2.3. Для "Перенесені":
COURT_SESSION.C_SESSION_NOT_IN_TIME_WHO_LIST is not null.
3. Натиснути кнопку "Завантажити", після чого фільтр зобразиться в головному вікні "Конструктор фільтру".
4. Натиснути "Так".

Дякую за допомогу.

y_semenova

• Розробник
  • Постійний користувач
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 14 Листопада 2011, 16:37:18 »
Єдине, що я можу Вам запропонувати для вирішення даної проблеми, це в реєстрі справ виконати наступні дії:
1. Відкрити конструктор фільтру та відкрити поле строки фільтру, як показано на скрині (Конструктор фільтру.png).
2. У відкриту строку підставити фільтри (див. Строка фільтру.png):
2.1. Для "До слухання (призначено)":
((COURT_SESSION.COURT_SESSION_DATE > @ATTR:SOLUTION_DATE) or (COURT_SESSION is not null and SOLUTION_DATE is null))
2.2. Для "Проведено":
(COURT_SESSION.COURT_SESSION_DATE <= @ATTR:SOLUTION_DATE) AND (COURT_SESSION.COURT_NO_SESSION_REASON is null)
2.3. Для "Перенесені":
COURT_SESSION.C_SESSION_NOT_IN_TIME_WHO_LIST is not null.
3. Натиснути кнопку "Завантажити", після чого фільтр зобразиться в головному вікні "Конструктор фільтру".
4. Натиснути "Так".

Дякую за допомогу.
:)

CIM

• Гість
« Reply #32 : 30 Листопада 2011, 23:07:02 »
змінити умови фільтру на Показати все та вибрати даний шаблон.
Мабуть я щось пропустив, можна докладніше, в нас відображаються не всі шаблони і потрібно натискати правою кнопкою мишки вибирати пункт "фільтрувати" > "показати все"...

y_semenova

• Розробник
  • Постійний користувач
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 01 Грудня 2011, 15:00:17 »
Мабуть я щось пропустив, можна докладніше, в нас зображаються не всі шаблони і потрібно натискати правою кнопкою мишки вибирати пункт "фільтрувати" > "показати все"...
Коли ви додаєте документ по справі, то відкривається вікно Типи документів та шаблони, в якому зображається лише частина шаблонів документів (на справді їх реалізовано на багато більше). Для того щоб Вам зобразились всі розроблені шаблони, необхідно у вікні у даному вікні натиснути праву клавішу миші та обрати пункт контекстного меню Фільтрувати/Показати всі. Після цього Ви зможете обрати необхідний Вам шаблон.

CIM

• Гість
« Reply #34 : 01 Лютого 2012, 00:14:49 »
Як зробити щоб не потрібно було -
...у вікні у даному вікні натиснути праву клавішу миші та обрати пункт контекстного меню Фільтрувати/Показати всі.

А зразу -
зобразились всі розроблені шаблони
« Останнє редагування: 04 Лютого 2012, 23:29:14 від CIM »

y_semenova

• Розробник
  • Постійний користувач
    • Перегляд профілю
« Reply #35 : 01 Лютого 2012, 12:25:53 »
На жаль, всі розроблені шаблони можна відобразити лише так, як я написала вище. На даний час є окремий довідник типів документів (який знаходиться в гілці дерева команд Довідники/Налаштування документів/Типи документів), але відсутній окремий довідник шаблонів. Робота зі шаблонами передбачалась лише з вікна Типи документів та шаблони (тобто шаблони можна створювати/редагувати для будь-якого існуючого типу документу лише в зазначеному вікні).
« Останнє редагування: 01 Лютого 2012, 12:38:36 від y_semenova »